Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten free sourdough starter
- 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
- 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
Gluten free sourdough bread
- olive oil spray, for greasing
- 240 g brown rice flour (see Tips)
- 180 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 40 g white chia seeds
- 1 tbsp xanthan gum
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp raw sugar
- 2 eggs
- 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
- 1 tbsp apple cider vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 678.3 kJ / 161.5 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 239.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Sesame and chia seed loaf
2u. 20min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Gluten free flour mix
10min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Buckwheat bread
2u. 5min