Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Rote Bete, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 200 g Weißkohl, in Stücken
- 150 g Suppengrün, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 10 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 g Rindfleisch (Brust), in mundgerechten Stücken
- 10 g Essig
- 10 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1428 kJ / 342 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steckrüben-Eintopf
45min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 λεπτ.
Kürbiseintopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 λεπτ.
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1hod.
Hähnchen-Minestrone
1hod. 20min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50 min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Borschtsch vegetarisch
1h 10 min