Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Rote Bete, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 200 g Weißkohl, in Stücken
- 150 g Suppengrün, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 10 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 g Rindfleisch (Brust), in mundgerechten Stücken
- 10 g Essig
- 10 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1428 kJ / 342 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Wirsingsuppe
35 Min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Sauerkraut-Eintopf
35 Min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1 Std. 30 Min
Borschtsch vegetarisch
1h 10min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Kürbiseintopf
1 Std. 30 Min