Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Kürbiskerne
- 10 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 12 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 TL Fleur de Sel
- 200 g Wirsing, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 50 g Tomaten, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- ½ TL Chiliflocken
- 1 TL brauner Zucker
- 650 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 250 g Schweinenacken, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), gewaschen
- 10 g Balsamico, hell
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1412 kJ / 337 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1 Std. 30 Min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50 Min
Rote-Bete-Eintopf
1 Std. 30 Min
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 Std.
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 Min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 Std.
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Linsen-Curry-Eintopf
35min
Schneller Kürbiseintopf mit Chorizo und Koriander-Aioli
40min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40min