Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Kürbiskerne
- 10 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 12 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 TL Fleur de Sel
- 200 g Wirsing, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 50 g Tomaten, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- ½ TL Chiliflocken
- 1 TL brauner Zucker
- 650 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 250 g Schweinenacken, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), gewaschen
- 10 g Balsamico, hell
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1412 kJ / 337 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsingsuppe
35 min
Rote-Bete-Eintopf
1 godz. 30 min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 godz.
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1h 20min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1 godz.
Fencheleintopf
35 min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1 godz. 30 min
Schneller Kürbiseintopf mit Chorizo und Koriander-Aioli
40 min
Linsen-Curry-Eintopf
35 min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40 min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40 min