Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g glatte Petersilie, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 500 g Hähnchenbrustfilets
- 500 g Leipziger Allerlei, TK
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Sojasauce
- 1 TL Worcester-Sauce
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Estragon, getrocknet (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hühnerfrikassee
1 Std. 20 Min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1h 10min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 Std.
Königsberger Eintopf
45 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 Min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 Min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.