Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g glatte Petersilie, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 500 g Hähnchenbrustfilets
- 500 g Leipziger Allerlei, TK
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Sojasauce
- 1 TL Worcester-Sauce
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Estragon, getrocknet (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Königsberger Eintopf
45 min
Hühner-Nudel-Eintopf
2hod.
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1 godz.
Hühnerfrikassee à la Margret
50 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 godz. 10 min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1 godz. 10 min
Hühnerfrikassee
1hod. 20min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 godz.
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2hod.
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 min