Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Knoblauchzehen
- 200 - 250 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 200 g geräucherter, roher Schinken, in Stücken
- 2 rote Paprika (250 - 300 g), geviertelt
- 80 - 100 g Gewürzgurken, große Gurken in Stücken, Sud aufgefangen
- 200 g Salami, in mundgerechten Stücken
- 200 g Jagdwurst, in mundgerechten Stücken
- 200 g Geflügelwurst, in mundgerechten Stücken
- 150 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 2 TL Sambal Oelek
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Senf, mittelscharf
- 350 g Wasser
- 50 g Saure Sahne
- 1 Zitrone, geschält, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2837 kJ / 681 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 53 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min
DDR - Soljanka
1 godz.
Würzfleisch (Ragout fin)
1 godz.
Königsberger Eintopf
45 Min
Tote Oma
50 Min
Sächsische Quarkkeulchen
3hod.
Hühnertopf à la Frikassee
1 godz. 15 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1hod. 30min
Senfeier mit Kartoffeln
1 godz.
Senfeier
1 godz. 5 min