Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Knoblauchzehen
- 200 - 250 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 200 g geräucherter, roher Schinken, in Stücken
- 2 rote Paprika (250 - 300 g), geviertelt
- 80 - 100 g Gewürzgurken, große Gurken in Stücken, Sud aufgefangen
- 200 g Salami, in mundgerechten Stücken
- 200 g Jagdwurst, in mundgerechten Stücken
- 200 g Geflügelwurst, in mundgerechten Stücken
- 150 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 2 TL Sambal Oelek
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Senf, mittelscharf
- 350 g Wasser
- 50 g Saure Sahne
- 1 Zitrone, geschält, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2837 kJ / 681 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 53 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eierschecke
6h 30min
Tote Oma
50min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 Std. 30 Min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15 phút
Königsberger Eintopf
45min
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Kasseler Gulasch
40min
Senfeier
1 godz. 5 min
DDR - Soljanka
1h