Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 6 hojas de epazote, fresco
- 30 g de aceite
- 150 g de setas
- 90 g de hongos portobello, frescos, en trozos
- 150 g de champiñones
- 20 g de chiles guajillo, sin semillas
- 150 g de jitomate, cortado en cuartos
-
650
g de fondo de verduras
veya 650 g de caldo de verduras, en tetrapack - limones, cortados en cuartos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de habas con nopales
9h
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 Min
Sopa de nopales
45 Min
Sopa de flor de calabaza
35min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 Min
Sopa de setas
35min
Sopa de poro y papa
40 Min
Sopa de poro y papa
40 Min
Mole de olla vegetariano
1h
Sopa de nopales y huevo hilado
50 Min
Pancita de hongos
1h