Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 chiles morita, sin rabo ni semillas
- 1 diente de ajo, pelado
- 180 g de jitomate, cortado en cuartos
- 5 g de aceite de oliva, y un poco más para sellar la carne
- 125 g de vino tinto
- 140 g de agua
- 1 cdita de sal fina
- 2 ½ cdas de azúcar
- 4 filetes de res, en medallones (2 cm de grosor)
- 1 cdita de fécula de maíz
- 25 g de mantequilla, sin sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1105 kJ / 263 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo encacahuatado
45min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Pescado a la talla
40min
Bisteces con papas en pasilla
1小时 15 分钟
Cochito
50 分钟
Adobo con carne
50 分钟
Rajas con queso
25min
Entomatado de cerdo
1h
Salsa borracha
20min
Pollo al tequila y chile pasilla
2小时
Pescado a la diabla
30min