Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 431 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Vegetable pasta sauce
40 menit
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min