Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramelle mou
1h 15min
Cioccolata bianca calda ai pistacchi
15 Min
Caramelle gommose alla frutta
3 godz. 20 min
Gelatine di marshmallows
24h 45 min
Tartufi rum e cannella (TM5)
45min
Sorbetto al lime
26 godz. 50 min
Fondente di marshmallows
25 godz. 25 min
Jambon persillé
2 Std.
Lecca-lecca
40min
Vin brulè
20min
Salsa caramello al caffè
45min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 godz. 15 min