Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3h 30min
Zucchero a velo
5 Min
Lecca-lecca
40min
Crema al caramello
4h 40min
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Değerlendirme yok
Torta di pesche e lamponi (vegan)
5h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Crema al cioccolato bianco e caffè
20min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Affogato al cioccolato e brandy
15 dk
Cremino ai tre cioccolati
2 Std. 25 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min