Cihazlar ve Aksesuarlar
Cevapcici
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
12 portions
Malzemeler
-
garlic cloves2
-
roasted red capsicums (see Tips)200 g
-
chilli powder1 - 2 tsp
-
sea salt flakes1 - 2 tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
boneless lamb shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
beef chuck steak partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
pork shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
olive oil for brushing
-
lemon cut into wedges, to serve1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
17.4 g
Kalori
565 kJ /
134 kcal
Yağ
6.6 g
Lif
0.7 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Entertaining with Dani Valent
95 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tuna and olive empanaditas
4sa 5 dk
Sangria ginger punch
1sa 5 dk
Tzatziki
15 dk
Crêpes
1sa 15 dk
Lamb sfiha
1sa 20 dk
Basil sorbet (palate cleanser)
10 dk
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1sa
Coffee semifreddo
6sa 30 dk
Celeriac parmigiana
1sa 10 dk
Cheesecake
3sa 15 dk
Steak tartare
10 dk
Gratin dauphinois
50 dk