Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 pilons de poulet, avec la peau
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (thym citron, ciboulette, origan et romarin par ex..)
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 60 g de jus de citron
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1193 kJ / 285 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 0.8 g
- Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 0.25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Escalope de veau à la normande
1 Std.
Couscous de poulet
1 Std. 10 Min
Mafé de poulet
1 Std.
Poulet et riz aux sept-épices
35 Min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 Std. 15 Min
Rôti de veau et haricots verts
1 Std.
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5min
Paupiettes de veau aux olives
50 Min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Poulet à la sauce épicée
50 Min
Poulet au basilic
2 Std. 30 Min
Rôti de veau farci aux herbes et aux champignons
1 Std. 50 Min