Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de persil frais
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de lardons fumés
- 1 œuf
- 200 g de chair à saucisse
- 1 petit-suisse nature (60 g)
- 4 - 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 poulet entier, vidé (env. 1 kg)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2840 kJ / 681 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 48 g
Alternatif tarifler
Tourte du lundi
1 godz. 5 min
Côtelettes d'agneau à l'origan, salade jaune
55min
Poulet katsu au riz et curry
1h 45min
Sardines grillées
15 min
Daurade à l'ail
40min
Poulet farci de Noël
2 godz. 20 min
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1h 30min
Poulet à la sauce épicée
50 min
Steak haché au gruyère
30 min
Poisson grillé à l'africaine avec riz et salade de tomates
45 min
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1 Std. 25 Min
Ailerons de poulet marinés
1h 30min