Cihazlar ve Aksesuarlar
Mandarin crème brûlée
Hazırlık 15 dk
Toplam 4sa 15 dk
8 portions
Malzemeler
-
gold strength gelatine leaf1
-
cold water for soaking
-
mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced2
-
white sugar130 g
-
thickened cream600 g
-
vanilla paste1 tsp
-
egg yolks8
-
raw sugar80 - 100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portions
Sodyum
31.8 mg
Protein
4.6 g
Kalori
1766.9 kJ /
420.6 kcal
Yağ
32.2 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
19 g
Karbonhidrat
31.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Entertaining with Dani Valent
95 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tartare sauce
10 dk
Chilli and apple jelly
4sa 15 dk
Cheese soufflés
30 dk
Profiteroles
2sa
Raspberry soufflés
1sa 35 dk
Honey crème caramels
25sa 55 dk
Potted baby vegetables
6sa 15 dk
Vanilla mascarpone parfait
2sa 40 dk
Panna cotta
6sa 15 dk
Hazelnut torte
3sa 15 dk
Hazelnut meringue roulade
1sa 30 dk
Meringues
5sa