Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 100 g hazelnuts, toasted
- 500 g pouring (whipping) cream, chilled
- 6 egg yolks
- 120 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tbsp water or rum, for brushing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1629.8 kJ / 388 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 17.3 g
- Yağ
- 33.3 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 35.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fig and walnut ice cream
8 godz. 40 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min
Panna cotta
6h 15min
Gin and lavender gelato
Değerlendirme yok
Tiramisu
5h 20 min
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Brioche
5h
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30 min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Crème brûlée
7h