Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanillepuddingfülle
- 500 g Milch
- 30 g Maisstärke
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
Germteig
- 240 g Milch
- 40 g frische Germ
- 80 g Zucker
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Weizenmehl, universal
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Fertigstellung
- 1 Eidotter, zum Bestreichen
-
Mandelblättchen, zum Bestreuen
veya Hagelzucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 782 kJ / 187 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Apfelstrudel
1h 20min
Nussbeugerl
1h 55 min
Cremeschnitten
4h
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2h 30min
Batzerlgugelhupf
2 Std. 50 Min
Nussstrudel
2h 30min
Nussschleifen
2 Std.
Hefezopf mit Puddingfüllung
1h 30min
Topfenstrudel
2h 10 phút
Faschingskrapfen
2 Std. 45 Min
Nusskipferl
2 Std.
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40 min.