Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig
- 380 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 60 g Rapsöl
- 120 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 5 Eier, getrennt
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 60 g Zucker
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 500 g Quark
- 300 g Schmand, 24 % Fett
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 25 g Mehl
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 20 g Rapsöl
- 100 - 150 g Sahne zum Übergießen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2024 kJ / 484 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grießauflauf
1 Std. 30 Min
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Faschingskrapfen
2hod. 45min
Rohrnudeln
1h 50min
Quark-Milchreis-Auflauf
1 Std. 35 Min
Grammelstrudel
1h 45min
Germknödel
1 Std.
Milchrahmstrudel
1h 55min
Germknödel mit Vanillesauce
2 Std.
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Strudelgrundteig
45 Min
Rohrnudeln mit Pflaumen
1h 50min