Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões (raspa e sumo)
- 1 dente de alho
- 1 pitada de pimenta
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 600 g bacalhau demolhado s/ pele e s/ espinhas, cortado em tiras finas
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 1 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de salsa tipo laços (ver dica)
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 396 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de bacalhau
30min
Empadão de massa
1h 35min
Pão de milho
1u. 20min
Risoto
40min
Ovos panados com molho cocktail
1u.
Arroz de carapau - Kedgeree
1u.
Peito de galo em papelote, manteiga de ervas e gengibre com jardineira
50min
Sonhos de batata recheados com esparregado
1u.
Pudim abade de Priscos
2h 15min
Arroz de marisco enlatado
25min
Misturas
1u.
Crepes da Joana
25min