Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 4 dientes de ajo
- 2 - 3 clavos
- ½ cucharadita de comino en grano
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de manteca de cerdo ibérica
- 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
- 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 17827 kJ / 4265 kcal
- Protein
- 104.35 g
- Karbonhidrat
- 14.51 g
- Yağ
- 421.05 g
- Lif
- 0.31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poleá
15 min
Arroz con leche
1 Std. 30 Min
Ajoblanco
5 min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96sa 20 dk
Salmorejo
10 min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2 Std. 30 Min
Pestiños andaluces
1 Std.
Migas con pimientos de Padrón
30 min
Leche frita
2h 45min
Migas con chorizo y uvas (HESTAN CUE)
40 dk
Mojo picón
5 min