Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo (durelli e cuori) a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2188 kJ / 523 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Risotto alle cozze
1 Std. 5 Min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Fritole veneziane
2 Std. 40 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Salsa peverada
30 Min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Piatto misto di carni e verdure
1h 15min
Bigoli con ragù di anatra
2 Std.
Bigoli in salsa
1 Std. 30 Min