Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di porri a rondelle
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 400 g di pomodori pelati
- 100 g di acqua
- 500 g di trippa tipo lampredotto
- 1 patata a cubetti
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1126 kJ / 269 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Karbonhidrat
- 11.7 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pici all'aglione
1sa 25 dk
Crostini con crema di milza
1h
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Schiacciata fiorentina
50 phút
Bozza pratese
2h 45min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Trippa all'empolese
1h 15 phút
Pan co' Santi
7h
Paté di fegatini
30 phút
Trippa alla fiorentina
1h 15 phút
Pappa al pomodoro
35min