Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 700 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di olive nere denocciolate, preferibilmente di gaeta
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 filetti di acciuga sott'olio (isteğe bağlı)
- 1000 g di scarola, lavata, poi bollita 5 minuti in acqua salata e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2381 kJ / 569 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 73.9 g
- Yağ
- 27.3 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Struffoli
1hod.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Sartù di riso
1hod. 25min
Roccocò
2hod.
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Tortano speck e fontina
2hod.
Pastiera
15h
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Torta Babà napoletana
8h
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 λεπτ.
Riso e verze
1h 10 min