Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 700 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di olive nere denocciolate, preferibilmente di gaeta
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 filetti di acciuga sott'olio (isteğe bağlı)
- 1000 g di scarola, lavata, poi bollita 5 minuti in acqua salata e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2381 kJ / 569 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 73.9 g
- Yağ
- 27.3 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Sartù di riso
1h 25min
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Pastiera
15 godz.
Struffoli
1 Std.
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Roccocò
2h
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.