Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g de filetes de res, salpimentado
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 60 g de chile pasilla, sin venas, tallo ni semillas
- 250 g de jitomate
- 300 g de higos
- 750 g de vino tinto
- 250 g de agua
- 1 cdita de tomillo seco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1496 kJ / 356 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 dk
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Pescado a la talla
40 Min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Jugo de carne al chipotle
55min
Filete de res con dos salsas
40 Min
Pipián al chile manzano
10min
Pierna adobada navideña
1h 45min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Lomo de cerdo en adobo navideño
1 Std. 40 Min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min