Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 230 g de jitomate, en cuartos
- 10 g de aceite
- 350 g de pulpa de jaiba, sin agua
- 5 g de chile chipotle adobado, en puré
- ½ cdita de sal fina
- 5 aguacates, en mitades, sin hueso
- limones
- cilantro, para decorar
- chile serrano, en rebanadas muy delgadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 496 kJ / 118 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 53 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pescado a la talla
40min
Pulpo en chile morita TM6
1hod. 30min
Pavo en mole de frutas secas
2hod.
Pulpo con soya y mantequilla
1h 40min
Pescado a la veracruzana
30min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Camarones al ajillo
35min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2hod.
Caldo de camarón
25min
Sopa de camarón y hoja santa
25min
Tostadas de pulpo en mole amarillo
1hod. 30min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1h 10min