Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de botarga
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
-
4
alcachofas frescas limpias y cortadas en rodajas finas
veya 4 de alcachofas congeladas en cuartos cortadas en rodajas finas - 50 g de vino blanco seco
- 800 g de caldo de verduras caliente
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1776 kJ / 425 kcal
- Protein
- 9.15 g
- Karbonhidrat
- 63.7 g
- Yağ
- 14.84 g
- Lif
- 10.95 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto con espárragos y chirlas
45min
Risotto
30min
Pappardelle con rúcula y requesón
1h
Risotto a la milanesa
30min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Fideos con alcachofas
45min
Trenette al pesto
30min
Risotto con salmón ahumado
20min
Risotto al limón
25min
Risotto con boletus
30min
Risotto integral de espárragos y puerros
1h
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30min