Cihazlar ve Aksesuarlar
Basic vegetable stock
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
brown onion cut into halves90 g
-
leek white part only, cut into quarters110 g
-
carrots cut into quarters260 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)130 g
-
celery stalks cut into quarters120 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices3
-
fresh flat-leaf parsley4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme2 sprigs
-
water1300 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
695.8 mg
Protein
2.8 g
Kalori
296.8 kJ /
70.5 kcal
Yağ
0.4 g
Lif
6.3 g
Doymuş Yağ
0.1 g
Karbonhidrat
10.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Banana berry mini loaves
1h 30min
Custard
10min
Chicken velouté meal
40min
Butter chicken
55min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Berry mousse
5h
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Chocolate mousse
1h 10min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Pulse and pumpkin curry
30min
Gluten free pasta
50min
Classic mushroom risotto
30min