Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g salsa
- 50 g banha
- 150 g cebola cortada em rodelas
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 malagueta vermelha cortada em rodelas (isteğe bağlı)
- 1200 g carne de borrego cortada em cubos s/ nervos
- 30 g farinha
- 1 ½ c. chá de colorau
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 700 g água
- 30 g vinagre de vinho tinto
- 300 g pão alentejano, de véspera, cortado em fatias finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 370 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 15 g
Alternatif tarifler
Frango de fricassé
30min
Feijoada de buzinas
1h 30min
Borrego mediterrânico
10 Std.
Favas guisadas
50min
Feijoada de chocos
40min
Caldo de borrego com hortelã
50min
Sopa de peixe alentejana
40min
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Guisado de borrego
13 Std.
Migas alentejanas com entrecosto
1h 30min
Pipis
1h