Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- vegetable oil, for greasing
- 350 g basmati rice, washed and drained
- 700 g water, boiling
- 100 g onions, quartered
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 Kashmiri dried chillies
- 4 cloves, whole
- 1 cinnamon stick
- 4 cardamom pods
- 6 black peppercorns
- 1 tsp cumin seeds
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, diced (2.5 cm)
- 150 g ripe tomatoes, quartered
- 120 g plain yoghurt
- 2 tsp fine sea salt
- 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1400 kJ / 335 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 16.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cape Malay Chicken Curry
1h
Chicken in Yoghurt
1h
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chicken Garam Masala
50min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Lamb Keema with Peas
1h
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Chicken Saag
50min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Kofta Curry
1h 10min
Prawn Bhuna
30min