Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil, plus 2 Tbsp
- 600 g braising steak, diced (2 cm)
- 2 Tbsp Madras curry powder
- 50 g tomato purée
- 300 g water, or enough to cover meat
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp meat stock paste, crumbled - 2 Tbsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 982.1 kJ / 234.7 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 298.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Garam Masala
50 min
Cape Malay Chicken Curry
1h
Madras Curry Powder
5min
Chicken Tikka Masala
45 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50 min
Pork Vindaloo
4h
Lamb Keema with Peas
1h
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min