Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 260 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
veya 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 20 g di olio di oliva + q.b.
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- ½ spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di origano secco
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 - 150 g di pesce piccolo misto (tipo paranza) pulito
- 5 - 6 pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 101.2 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza Margherita
2 Std.
Focaccia alle alici
1 Std. 55 Min
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Pizza vegetariana arcobaleno
2 Std.
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min