Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g di latte
- 110 g di yogurt naturale non dolcificato
- 50 g di miele
- 20 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 280 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pan Brioche
8 Std.
Danubio dolce
3h 25min
Panini venostani
3hod.
Pane integrale in cassetta
4h
Treccia alla cannella
3hod. 10min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Brioche francese al burro
5h 40min
Brioche morbide molisane
7h