Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
500
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 10 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al latte
2h 20min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15 min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Grissini di pane
4 Std.
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Panini al latte
4hod. 50min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Pancarrè
5h
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini all'olio
3 godz. 10 min