Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 700 g di catalogna, le foglie e i gambi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 1 spicchio di aglio intero
- 80 g di olive verdi denocciolate, tipo rosatelle
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli sgusciati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 19.9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Cavolo rosso stufato
45min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Contorno di verza
35min
Taccole speziate all'asiatica
30min
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Asparagi alla parmigiana
50min