Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 700 g di catalogna, le foglie e i gambi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 1 spicchio di aglio intero
- 80 g di olive verdi denocciolate, tipo rosatelle
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli sgusciati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 19.9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salamelle con le verze
1 Std. 5 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Cavolo rosso stufato
45min
Taccole speziate all'asiatica
30 min
Contorno di verza
35 Min
Vellutata di coste
35 Min
Contorno di taccole al pomodoro
40 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Radicchio in saor
3 Std. 45 Min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min