Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 700 g di catalogna, le foglie e i gambi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 1 spicchio di aglio intero
- 80 g di olive verdi denocciolate, tipo rosatelle
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli sgusciati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 19.9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Verdure all'orientale
10min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Salamelle con le verze
1 godz. 5 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Cavolo rosso stufato
45 min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 min
Cime di rapa stufate
55min
Contorno di verza
35 min