Bacalao a la veneciana con polenta

Bacalao a la veneciana con polenta

4.3 32 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 45 dk
6 raciones

Malzemeler

Polenta
  • 750 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharada de aceite de oliva
  • 200 g de polenta (1 minuto de cocción)
Bacalao
  • 1 diente de ajo
  • 3 - 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 130 g de aceite de oliva virgen extra (y 2 cucharadas más para regar el bacalao)
  • 600 g de lomos de bacalao al punto de sal
  • 1500 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 30.63 g
Kalori 1664 kJ / 398 kcal
Yağ 28.68 g
Lif 5.77 g
Karbonhidrat 4.33 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...