Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz - 470 g Weizenmehl Type 550
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 20 g natives Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 - 4 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Rosmarin
1h
Grissini
2h 30min
Focaccia mit Tomaten
40min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Focaccia mit Thymian
1h 55min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min