
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Naanbrote
- 150 g Wasser
- 1 TL Trockenhefe
- 50 g Naturjoghurt
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Öl
- 2 Prisen Zucker
- 1 TL Salz
Glasierter Blumenkohl
- 700 g Blumenkohlröschen halbiert
- 250 g Kichererbsen, aus der Dose abgetropft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Honig
- 40 g Sojasauce
- 30 g Erdnusscreme
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- 20 g Wasser
- 1 TL Paprika de la Vera
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Butter in Stücken
Feta-Minz-Dip
- 8 Minzblätter
- 4 Stängel Dill abgezupft
- 150 g Feta in Stücken
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 30 g Naturjoghurt
- 80 g Gurke in Stücken
Matcha-Tahini und Fertigstellung
- 5 g Koriander abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 80 g Tahin
- 100 g Wasser
- ½ TL Matchapulver
- 2 - 3 Prisen Salz
- 200 g Avocado in Scheiben (1-2 cm)
- 200 g grüne Äpfel in Scheiben
- 2 Zitronen in Spalten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 412 kcal / 1725 kJ
- Protein
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Lif
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 617 mg