Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Hartweizengrieß
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Wasser
-
25
g Hefe
veya 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz - 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen (isteğe bağlı)
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 1 EL grobes Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Torta della nonna
4 Std.
Grissini
2h 30min
Focaccia mit Salami und Feigen
2h 30min
Focaccia mit Thymian
1h 55 min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Focacce mit Oliven
2 Std.
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min