Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Hartweizengrieß
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Wasser
-
25
g Hefe
veya 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz - 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen (isteğe bağlı)
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 1 EL grobes Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Lemon Curd-Tartelettes
2h
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2hod. 10min
Focaccia mit Rosmarin
2hod. 30min
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Focaccia mit Thymian
1 Std. 55 Min
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1hod. 50min
Knusprige Focaccia
2hod. 10min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Tomaten-Focaccia
2hod. 10min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min