Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Wasser
- ¾ Würfel frische Hefe (30 g)
- 1 TL Zucker
- 150 g Kartoffeln, gekocht, abgekühlt, in Stücken
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 EL Oregano, getrocknet
- ½ - 1 TL grobes Salz, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Rosmarin
1hod.
Focaccia mit Tomaten
40 λεπτ.
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Focaccia mit Thymian
1h 55 min.
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min
Focaccine
2hod.
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia auf apulische Art
1ωρ. 40 λεπτ.
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2hod.
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min