Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 310 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen Hefe, erbsengroß (1 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Dinkelmehl Type 1050
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 10 g Crema di Balsamico
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 4 Tomaten, in dünnen Scheiben
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben
- 16 Oliven, grün, entsteint, z. B. mit Sardellen, halbiert (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3043 kJ / 727 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 95 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Springerle
27 Std.
Mediterrane Tomaten-Galette
1h 15min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Baguettes d' Épi
17 godz.
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48 Std.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2 Std.
Pinsa classico
12 godz. 50 min
Allgäuer Seelen
1h 20min
Dinnete
2 Std.