Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta

Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta

3.1 75 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Petersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Schalotten
    40 g
  • natives Olivenöl
    20 g
  • gekochter Schinken in Würfeln (1-2 cm)
    200 g
  • Artischockenherzen abgetropft, in mundgerechten Stücken
    200 g
  • Wasser
    800 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Penne
    400 g
  • Ricotta grob zerbröselt
    50 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 27 g
Kalori 2160 kJ / 516 kcal
Yağ 9 g
Lif 11.6 g
Karbonhidrat 74 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...