Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gelbe Paprika, halbiert
- 1 grüne Paprika, halbiert
- 1 orange Paprika, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g natives Olivenöl
-
300
g geschälte Tomaten
veya 300 g Eiertomaten, Typ San Marziano, entkernt, in Würfeln (1 cm) - 30 g Kapern, gesalzen, abgespült und abgetropft
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und mehr zum zum Kochen der Nudeln
- 400 g Spaghettini
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2177 kJ / 520 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Spinat-Nudeln
35 Min
Tomatennudeln mit Spinat
35 Min
Frische Tomaten-Pasta
25 Min
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 Std. 10 Min
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 Min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1 Std.
Tomaten-Kapern-Pasta
35 Min
Tomatensugo all'arrabbiata
30min