Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
-
600
g stückige Tomaten, aus der Dose
veya 600 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (2-3 cm) - 1 TL Tomatenmark
- 1 Prise Zucker
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Pfeffer
- Olivenöl zum Braten
- 300 g Auberginen, in Scheiben (2-3 mm)
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Spaghetti
- 100 g Ricotta
- Basilikum, abgezupft zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2386 kJ / 570 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 9.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1hod.
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10 min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35 λεπτ.
Spaghettini mit Paprika
1hod.
Kartoffel-Ratatouille
1hod.
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1hod. 20min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Auberginen-Pasta
30 λεπτ.
Tomaten-Spinat-Nudeln
35 λεπτ.
Tomatennudeln mit Spinat
35 λεπτ.
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 λεπτ.