Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine de maïs
- 270 g d'eau
- 10 g de sel
- 30 g d'huile de colza
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1079.6 kJ / 257.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 46.2 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain aux noix
3h 15min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain aux graines
5h
Pain aux noisettes
3h 15min
Pain complet
5h
Pain de campagne
4h
Pain aux fruits secs
3h 45min
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5min
Baguette tradi'graines
3 Std. 30 Min