Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le zaatar
- 20 g de thym déshydraté
- 15 g d'origan déshydraté
- 15 g de sarriette
- 10 g de sumac
- 1 c. à café de sel
- 10 g de graines de sésame
Les manaïches
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 275 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2379 kJ / 565 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 92.8 g
- Yağ
- 14.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Falafels
24sa
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Spanakopita aux épinards
1 Std. 15 Min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 Min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Pains au zaatar
1小时 55 分钟
Sfouf
2h 55 min
Falafels
24sa
Fatayers aux épinards
2h 5 min.
Houmous
3 Std. 30 Min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1h 45 min
Petites crêpes à la crème de lait et pistache (Katayef achta)
50min