Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 250 g de lait entier
- 80 g d'huile d'olive
-
15
g de levure boulangère fraîche
veya 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche (6 g) - 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sucre en poudre
- 1 c. à café sel
La garniture
- 10 g de menthe fraîche, effeuillée
- 50 g de pecorino
- 75 g de fromage à tartiner
- 1 ½ c. à café de graines de cumin noir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 23.4 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.1 g
Alternatif tarifler
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15 min.
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Pizza lahmacun à la turque
1h
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
Batbout au fromage
30min
Pain pide (pain turc)
2h
Pain marocain
2 godz. 45 min
Cornes de gazelle
1h
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Baklavas libanais
1h 5min
Harira
7h