Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 250 g de lait entier
- 80 g d'huile d'olive
-
15
g de levure boulangère fraîche
veya 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche (6 g) - 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sucre en poudre
- 1 c. à café sel
La garniture
- 10 g de menthe fraîche, effeuillée
- 50 g de pecorino
- 75 g de fromage à tartiner
- 1 ½ c. à café de graines de cumin noir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 23.4 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.1 g
Alternatif tarifler
Pain marocain
3 godz. 40 min
Briouats
35 Min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 Std.
Pain marocain
2 godz. 45 min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1 Std. 25 Min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Manaïches au zaatar
2 Std.
Baklavas libanais
1h 5min
Fatayers aux épinards
2h 5min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1 Std. 50 Min
Pizza lahmacun à la turque
1 Std.
Harira
7h