Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 200 g d'eau
- 85 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 300 g de farine de blé
- 1 ¼ c. à café de sel
- 4 c. à café de zaatar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 Min
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1 godz.
Pains au beurre d'herbes
1 godz.
Falafels
24 Std.
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 godz. 30 min
Pains à l'aneth et à la feta
1 godz. 30 min
Falafels
24 Std.
Houmous
3 godz. 30 min
Manaïches au zaatar
2 godz.
Pains au zaatar
1 Std. 55 Min
Chapati
1 godz. 10 min
Pain indien (naan)
1h 50min