Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8 g)
- 500 g de farine
- 5 g de sel
- 3 c. à soupe de mélange d'épices à zaatar
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2423 kJ / 578 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain marocain
3h 40min
Tahiné maison
25 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Pains au beurre d'herbes
1 godz.
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 godz. 30 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Pain pide (pain turc)
2h
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Manaïches au zaatar
2h
Chapati
1h 10min
Mini-calzones végétariennes
2h
Pain indien (naan)
1 godz. 50 min