![Pains au zaatar Pains au zaatar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c8d53b88322c7a72309ec60da1818f5c/Derivates/522913dfd0bb68fbf35db8240587235bc33d8d61.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8 g)
- 500 g de farine
- 5 g de sel
- 3 c. à soupe de mélange d'épices à zaatar
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2423 kJ / 578 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapati
1 Std. 10 Min
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Pains à l'aneth et à la feta
1 Std. 30 Min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1 Std. 45 Min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Fatayers aux épinards
2h 5min
Pains au beurre d'herbes
1h
Manaïches au zaatar
2 Std.
Tahiné maison
25min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min
Pain indien (naan)
1 Std. 50 Min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h