Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8 g)
- 500 g de farine
- 5 g de sel
- 3 c. à soupe de mélange d'épices à zaatar
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2423 kJ / 578 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Spanakopita aux épinards
1 Std. 15 Min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 Min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Pain pide (pain turc)
2h
Pains au beurre d'herbes
1h
Falafels
24sa
Fatayers aux épinards
2h 5 min.
Fatayers aux épinards
1h 40min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1h 45 min
Manaïches au zaatar
2h