Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano o Matera, a pezzi (3 cm)
-
370
g di brodo vegetale
veya 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 spicchio spicchio di aglio
- 50 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati, sgocciolati
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 47.3 g
- Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lampredotto
1sa 20 dk
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Crostini con crema di milza
1h
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Schiacciata fiorentina
50 min
Gnudi toscani
40min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pan co' Santi
7ωρ.
Castagnaccio
1h
Paté di fegatini
30min