Cihazlar ve Aksesuarlar
Rhubarb and Ginger Tart
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 portions
Malzemeler
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
74.4 mg
Protein
5.8 g
Kalori
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Yağ
18.7 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
11.3 g
Karbonhidrat
62.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Get Inspired
5 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Rhubarb
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Apple and Blackberry Pudding
1sa 15 dk
Lamb and Leek Pie
2sa
Quiche Lorraine
45 dk
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3sa 15 dk
Sloe Gin
2160sa 20 dk
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3sa 40 dk
Cardamom Bread and Butter Pudding
1sa
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 dk
Lemon Meringue Pie
2sa 30 dk
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18sa
Cheese Scones
20 dk
Bakewell Tart
1sa 50 dk