Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 819 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Değerlendirme yok
Creamy Pea Soup
40 Min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1u. 40min
Onion Soup
1 Std.
Leek and Potato Soup (TM6)
40 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Cullen Skink
45 Min