Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di mandorle senza la pelle
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco (isteğe bağlı)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 scampi interi
- 40 g di liquore all'arancia
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di pasta secca tipo bavette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 54.7 g
- Yağ
- 26.4 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Linguine ai gamberoni
30 min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Tagliatelle ai funghi
1h
Pepata di cozze
55 min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Vongole e cozze alla marinara
3 godz.
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Linguine al nero di seppia
45 min
Zuppetta di crostacei
40min
Linguine con scampi al limone
20min